Організаційні аспекти реалізації тестової технології для контролю знань студентів - Мисник, Л. Д. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведено системний аналіз організаційних проблем розробки і застосування технологійкомп’ютерного тестування у вищій школі та розроблено технологію тестування для контролюзнань студентів, яка включає організаційні, технологічні, інформаційні та процедурнікомпоненти і орієнтована на інформаційне забезпечення навчального процесу.