Дослідження впливу антиоксидантів на гальмування окислювальних процесів в спредах - Могилянська, Н. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведені дослідження впливу антиоксидантів фенольної природи, отриманих з екстрактів чаюта кави, на гальмування окислювальних процесів при зберіганні спредів.