Система поддержки принятия решений при проектировании систем радиочастотной идентификации - Филиппенко, И. .В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Дана стаття присвячена питанням розробки системи прийняття рішень при проектуванні систем радіочастотної інформації. Запропонована архітектура і математична модель системи прийняття рішень при проектуванні систем радіочастотної ідентифікації. Наведено структурну схему взаємодії програмних модулів системи при проектуванні системи радіочастотної ідентифікації за сукупністю показників якості