Освоение новой номенклатуры отливок на этапе технического перевооружения литейного производства - Усиков, М. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В статті описані заходи щодо освоєння нових виливків на етапі технічного переозброєння ливарного виробництва. Як приклад декількох технічних рішень показано технологію виливку «гальмовий барабан» в умовах модернізації формувальної ділянки ливарного цеху.