Проектирование систем радиочастотной идентификации с использованием широкополосной технологии - Филиппенко, И. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглядаються особливості моделювання системи радіочастотної ідентифікації з використанням широкополосній технології.