Исследование и практическая реализация методов веб-аналитики - Егорова, И. Н.; Истомина, А. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Стрімкий розвиток інтернет-технологій, необхідність підвищення конкурентоспроможності веб-ресурсу і досягнення комерційного успіху вимагає використання найбільш ефективних методів просування та оптимізації веб-сайтів. Веб-аналітика має інструменти аналізу та просування сайтів. Стаття присвячена дослідженню сучасних методів Веб-аналітики та розробці рекомендацій щодо їх ефективного використання