Структура информационной среды девелоперского проекта - Гоц, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглянуті особливості побудови інформаційного середовища девелоперських проектів. Сформульована задача підвищення ефективності девелоперських проектів на основі розробки орієнтованих на умови України методів, моделей і структур. Запропоновано об’єктна і процедурна структури цього середовища і представлені її характеристики.