Научно – практические основы энергосберегающего термовакуумного процесса сушки дисперсных материалов - Кошельник, В. М.; Луценко, А. С.; Кутовой, В. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Проведено науково - практичні дослідження енергозберігаючого методу термовакуумного процесу сушіння дисперсних матеріалів, який продемонстровано на прикладі сушіння відходів деревообробної промисловості.