Анализ дифракции электромагнитного поля на неоднородной сфере яиц тутового шелкопряда - Хандола, О. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У даній статті представлені дослідження з розподілу електромагнітного поля всередині яєць шовкопряда, які представлені у вигляді неоднорідної сфери.