Совершенствование конструкции вибрационных станков с U-образной формой контейнера - Николаенко, А. П. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
В роботі представлено математичне моделюванняруху U-подібного контейнера вібраційного верстата, зметою находження оптимального положення віброзбудникавідносно контейнера тазапропонована удосконалена конструкція верстата.