Дослідження впливу сонячної та місячної активності на імовірність виникнення дорожньо-транспортних пригод - Свідерський, О. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Наведені результати досліджень щодо оцінки впливу сонячної та місячної активності на безпекудорожнього руху. Проведена математична формалізація зміни імовірності виникнення дорожньо-транспортних пригод в залежності від сонячної активності.