Программное обеспечение системы обучения и контроля знаний автоэкзаменатор (веб-версия) - Кот, Т. М.; Перлий, В. М.; Иовенко, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглянута організація програмного забезпечення навчально-контролюючей системи АВТОЕКЗАМЕНАТОР. Надана хронологія розвитку програмно-технічних засобів системи. Описана реалізація веб-версії програмного забезпечення системи, при розробці якого використані сучасні підходи в галузі веб-програмування.