Технологія кількісного оцінювання представників груп високого ризику інфікування вірусом імунодефіциту людини в умовах невизначеності - Мулеса, О. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розглядається задача оцінювання міри належності особи до групи високого ризику інфікуваннявірусом імунодефіциту людини. Розроблено технологію кількісного оцінювання представниківтаких груп з урахуванням висновків експертів та нечіткого характеру вхідних даних.