Особливості газодинамічного впливу на структуроутворення литої інструментальної штампової сталі - Селівьорстов, В. Ю.; Доценко, Ю. В.; Хричиков, В. Є.; Носко, О. А.; Куцова, В. З. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Представлені результати досліджень структури металу виливка циліндричної форми із сталі Х18Ф1Л, що твердне в кокілі з використанням різних режимів газодинамічного впливу. Встановлений позитивний вплив вказаної активної дії на якість литого металу.