Комп’ютерний аналіз АСР за імпульсною характеристикою об’єкта - Ковриго, Ю. М; Голінко, І. М.; Кубрак, А. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Розглядається метод розрахунку перехідних процесів у неперервній системі керування за імпульсною характеристикою об’єкта. Запропонований підхід дає можливість виключити етап апроксимації при розрахунках системи керування, що дозволяє зменшити похибку моделювання