Метрологическое обеспечение измерителя контактной разности потенциалов - Шкилько, А. М.; Компанеец, И. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Обґрунтовано вибір основних параметрів вимірювача контактної різниці потенціалів, які підлягають визначенню при проведенні метрологічного обслуговування, а також наведено методи та засоби для їх визначення