Устойчивость подвески шасси самолета при малом верчении пневмоколес - Шифрин, Б. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Для певного кола складних рухів корпусу літака і конструкцій підвіски шасі вивчається стійкість стаціонарних режимів руху підвіски шасі.