Об использовании некоторых ньютонометров в качестве гравиметров авиационной гравиметрической системы - Гура, Е. В.; Коваль, А. В.; Безвесильная E. H. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Порівняльний аналіз деяких ньютонометрів, застосовуваних в якості чутливих елементів авіаційної гравіметричної системи.