Формування споживних властивостей модифікованих деревопохідних матеріалів - Скоробогатий, Я. П.; Доманцевич, Н. І.; Рик, Л. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Досліджено вплив модифікувальних додатків, внесених у процесі виготовлення дерево похідних матеріалів на їх споживні властивості. Показано, що формування композицій із використанням комплексу модифікувальних додатків дозволяє покращити їх технологічні та екологічні властивості