Оптимізація параметрів професійного відбору персоналу дослідних лабораторій - Байцар, Р. І.; Сопільник, Л. І.; Сколоздра, М. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
На підставі результатів проведеного дослідження зроблено висновки щодо сутності кадрової політики персоналу організації (дослідних лабораторій), методологічних, методичних і концептуальних засад її формування та реалізації.