Об особенностях метрологического обеспечения при измерении параметров электротехнического оборудования АЭС, характеризующих степень его старения - Трищ, Р. М.; Гиря, М. П.; Штабский, Л. М. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2010)
Показано, що робота електротехнічного устаткування повинна забезпечувати стабільне електропостачання відповідальних споживачів власних потреб АЕС і видачу потужності в енергосистему