Визначення електропровідних властивостей січеної м`ясної маси - Михайлов, В. М.; Бабкіна, І. В.; Шевченко, А. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Стаття містить результати експериментальних досліджень по визначенню електропровідних властивостей кулінарної продукції на основі січених м’ясних мас в залежності від компонентного складу, кратності подрібнення та прикладеного тиску. Наведено розрахункові результати електропровідності натуральної січеної м’ясної маси від лінійних розмірів напівфабрикатів