Тепломасообмін під час фільтраційного сушіння сирцевих гранул шлакового гравію - Атаманюк, В. М.; Барна, І. Р.; Матківська, І. Я. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В роботі наведені теоретичні і експериментальні дослідження тепломасообміну фільтраційного сушіння сирцевих гранул шлакового гравію. Запропоновано розрахункові залежності для визначення коефіцієнтів тепло- та масовіддачі від теплового агенту до сирцевих гранул шлакового гравію