Ієрархія прийняття рішень при передпроектної оцінці підприємства та умови відбору проектів - Климова, Татьяна Владимировна (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
У статті вперше представлена ієрархічна схема ухвалення рішень при передпроектній оцінці підприємства і умовах формування портфеля проектів на основі аналізу стратегій розвитку підприємства, що враховує не лише поточний стан підприємства, але і параметри діяльності підприємства в майбутньому, які визначаються виходячи з попередньої оцінки портфеля проектів і вибраних стратегій розвитку