Вивчення якості стевії-сировини (stevia rebaudiana bertoni) для її подальшого переробляння на біоконцентрати функціонального призначення - Роік, М. В.; Кузнєцова, І. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
Значимою складовою виробництва високоякісної харчової продукції із заданими властивостями функціональної дії є відповідність стевії-сировини регламентованим вимогам щодо її якості. В роботі вивчено основні умови формування якісних показників стевії-сировини та її відповідність на вітчизняному ринку регламентованим вимогам