Способи інтенсифікації процесів відводу теплоти від котушок дискових обмоток трансформатора - Ільїн, Сергій Віталійович (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2012)
В статті представлені результати чисельного моделювання течії мастила в радіальному каналі шириною в 1 мм. Приведено результати дослідження полів швидкостей течії мастила в радіальних каналах та температур в моделі обмотки