Технологічні особливості гранулювання органічної суспензії у киплячому шарі - Якушко, С. І. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Доведені переваги органо-мінеральних добрив. На основі проведених досліджень встановлено механізм та режими росту гранул органічної суспензії у киплячому шарі. Сфорсульована фізична модель процесу