Математична модель обробки даних в системі моніторингу параметрів хитання кристалізатора машини безперервного лиття заготовок - Полєно, О. М.; Бондаренко, О. Ф.; Діденко, В. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Запропоновано математичну модель обробки даних в системі моніторингу параметрів хитання кристалізатора машини безперервного лиття заготовок. Приведені результати, отримані з використанням моделі