ПРОГРАМНО-ІНФОРМАЦІЙНА СИСТЕМА ОПТИМІЗАЦІЇ МІКРОКЛІМАТУ У ВИРОБНИЧОМУ ПРИМІЩЕННІ - СТРОКАНЬ, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Запропоновано програмно-інформаційну систему оптимізації мікроклімату у виробничому приміщенні, головною задачею якої є видання рекомендацій щодо кількості встановлених аероіонізаторів у заданому приміщені і забезпечення нормованих показників таких параметрів мікроклімату робочого приміщення, як температура і концентрація від’ємних аероіонів. Запропонована система функціонує на базі програмного забезпечення. Інформаційне вікно користувача системи має зручний і простий інтерфейс, за допомогою якого користувач має змогу спостерігати за поточним значенням температури і концентрації від’ємних аероіонів у виробничому приміщення. Із.: 5. Бібліогр.: 11 назв.