О применимости метода гомотопического возмущения к решению задач механики - Олевский, В. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Показана можливість використання методу гомотопічного збурення для вирішення регулярнихзадач механіки за умови формулювання його у формі модифікованого методу продовження попараметру та узагальненого підсумовування за схемою Паде.