Дослідження розподілу видів вантажів між автомобільним і залізничним видами транспорту - Соломатіна, К. В.; Ольхова, М. В.; Понкратов, Д. П.; Давідіч, Ю. О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті питання розподілу видів вантажів при магістральних перевезеннях та виявлені їхнізакономірності