Выделение общих свойств диагностического подхода применительно к транспорту - Горяинов, А. Н. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Проведено порівняння систем різної природи на основі взаємозв’язку «техніка - техно-логія -економіка». Виділено загальні та часткові властивості застосування діагностики на транспорті.Запропоновано об’єкти діагностування на транспорті.