Модели жизненного цикла программного обеспечения при разработке корпоративных информационных систем технологичекой подготовки производства - Невлюдов, И. Ш.; Бортникова, В. О.; Евсеев, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглядається ефективність використання моделей життєвого циклу розробки програмногозабезпечення у відповідності до міжнародного стандарту ISO/IEC 12207:1995 “InformationTechnology – Software Life Cycle Processes” для розробки програмного забезпечення длякорпоративних інформаційних систем технологічної підготовки виробництва.