Расчет размеров листовой заготовки для ободьев колес транспортных средств - Левченко, Р. В.; Пузырь, Р. Г. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглядається можливість автоматизації розрахунку розмірів листової заготовки для ободівколіс транспортних засобів, приводиться алгоритм розрахунку й програма, яка має можливістьзначно скоротити час проектування технологічних процесів, найбільш повно враховувативплив різноманітних факторів, які сприяють розтягуванню матеріалу.