Особенности материальных расчетов полиэфирных смол - Алексеева, Н. Н.; Маслош, О. В.; Островерхова, И. А.; Маслош, В. З. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Розглянуті особливості складання матеріального балансу процесів отримання поліефірнихсмол. Відмічено, що практичний вихід поліефірів завжди більше теоретичного. Запропонованаметодика складання матеріального балансу процесів отримання поліефірів.