Расчет затопленной плоской стенки (перегородки), устанавливаемой в реакторной камере электрокоагулятора - Березуцкий, В. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Практична реалізація теорії фракціонованої коагуляції домішок у воді настійно вимагаєвиконання розрахунків процесів і апаратів коагуляції. У статті приведені рассчети значення длязатопленій плоскій стінці (перегородки) апарату очищення водних середовищ, які дозволяютьперейти до науково-обгрунтованого виконання конструкції проточного електрокоагулятора зпотік направляючими перегородками.