Моделирование движения транспортных потоков на перекрестках - Семченко, Н. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2011)
Висловлені основні положення емпірико-стохастичного підходу до моделювання рухутранспортних потоків на перехрестях