Анализ влияния свойств фиксирующего материала на напряженно-деформированное состояние системы «базовая плита – направляющие колонки» разделительных штампов - Грабовский, А. В.; Ткачук, Н. А.; Ищенко, О. А.; Кротенко, Г. А.; Ткачук, А. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
У статті запропоновано новий підхід до аналізу характеристик міцності та жорсткості системи«базова плита – напрямні колонки» розділових штампів. На прикладі модельної конструкціїпроведено аналіз міцності та жорсткості елементів даної системи.