Вихретоковый преобразователь для контроля толщины диэлектрических покрытий на металлоизделиях - Сучков, Г. М.; Глоба, С. Н.; Ле, Чи. Хиеу (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2013)
Розроблено модифікацію компенсованого вихрострумового перетворювача (ВТП), що маєпідвищений діапазон вимірювань. Виконано експериментальні дослідження ВТП, які підтвердилиперспективність його застосування при контролі товщини діелектричних покриттів наметаловиробах.