Технологический процесс обработки почвы рабочими органами сельскохозяйственных машин - Канивец, А. В.; Беловод, А. И.; Дудников, А. А.; Семчук, Г. И.; Мазур, Н. И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Даний аналіз стану питання і обґрунтовано вплив параметрів ґрунтообробних робочих органівна їх зносостійкість, направлення на зниження тягового зусилля.