Метод оцінювання ступеня ушкодженості композиційних матеріалів - Єременко, В. С. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
В статті розглянуті питання руйнування композиційних матеріалів, запропонована методикавизначення інтегрального параметру, який характеризує зміну фізико-механічних властивостей вдефектних зонах виробу – коефіцієнта пошкодження матеріала. Наведені результатиекспериментальних досліджень проведених на стільникових панелях з ударними пошкодженнями.