Методологія проектування та інструментарій для створення мобільних додатків - Лубко, Д. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Розглядаються основні мови програмування, які використовуються для побудови мобільнихдодатків, аналізуються основні вимоги до побудови мобільних додатків.