Влияние рисков транспортировки на выбор схем доставки грузов - Шпилько, С. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
Ідентифіковано основні фактори ризику вантажовласників у процесі транспортування,сформовано економіко-математичну модель оптимізації схеми доставки вантажів з урахуваннямризиків.