Гідродинаміка у апараті з відцентровим псевдозрідженим шаром - Щербина, Д. Б.; Манойло, Є. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
У статті описується конструкція, особливості гідродинаміки апарату з відцентрованимпсевдозрідженим шаром та наводиться порівняння з промисловим абсорбером.