Об актуальности применения нитевидных кристаллов в современном производстве - Артемьев, С. Р. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2015)
В матеріалі статті в межах продовження літературного огляду за проблемою дослідженнярозглянуто основні напрямки застосування ниткоподібних кристалів у сучасному виробництві,наголошено на актуальність подальшого проведення досліджень в питаннях розширення спектрувикористання даного типу кристалів у різних галузях промисловості