Математическая модель выбора программного обеспечения с учетом нечеткой информации - Кононыхин, А. С.; Нефёдов, Л. И.; Петренко, Ю. А. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
У статті розроблена модель вибору програмного забезпечення, яка дозволяє вибратиефективний програмний засіб за заданими критеріями в умовах нечіткої інформації.