Создание уникального логотипа при брендировании территории - Романишена, И. В.; Некрасова, Н. М.; Вовк, О. В. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
В роботі досліджено процес створення територіального бренду, сформульовано основністадій при його розробці. Виділено ключові напрямки, які слугують джерелом ідей, приформуванні бренду і створенні цілісної картинки сприйняття брендованої території.