Исследование влияния давления прессования и влажности материала на плотность гранул рыбной муки - Риндюк, Д. В.; Бондаренко, К. В.; Лементар, С. Ю. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Проведено дослідження впливу тиску пресування та вологості матеріалу на густину гранулрибного борошна.