Дослідження особливостей модульно ˗ розрахункового аналізу затискних пристосувань - Васильєв, А. .В.; Попов, С. .В.; Пірнат, А. .М.; Федік,, О. .О. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Наведені результати досліджень особливостей використання модульно-розрахункового аналізу затискних пристосувань, що застосовується для розрахунку сил, які діють при затисканні різними способами заготовки в процесі її оброблення на металорізальному обладнанні