Усовершенствование методов оценивания трудозатрат на создание IT-проекта - Соловьева, Е. .И. (Вісник Національного технічного університету «ХПІ». Серія: Нові рішення у сучасних технологіях, 2014)
Розглянуто математичні моделі оцінки трудовитрат на створення IT-проектів, виявлено загальний вигляд моделі оцінки трудовитрат, запропонований підхід до підвищення точності оцінки трудовитрат на створення IT-проектів